Гранд кафе 3 во 1 Чоко банана (Choco banana) – Нов вкус за проверени мераклии

назад
Polozena Verzija
Постојат моменти кои се само ваши. За да бидат посебни ги имаме познатите 3 во 1 вкусови:заводливиот чоко портокал, неодоливиот јаболко цимет, а од оваа есен и новиот, занесен вкус на Чоко бананата.

Со новата кампања вас ве инспирираме, вие кои живеете брз и модерен живот  за да во препознатливите вкусови на кафето пронајдете начин како да уживате во најубавите моменти на најсладок начин и за да направите нешто пријатно за себе. Романтиката на чоко портокал вкусот, сентиментот на јаболко цимет или разиграноста на чоко банана аромата – на вас е да и препуштете на волјата на фантазијата, а Гранд инстант кафето е тука да ги исполни сите ваши желби и да ви помогне да го пронајдете својот совршен спој.

Направете го своето секојдневие послатко и поопуштено со Гранд кафето 3 во 1 – вкус за ваша душа!