Нови згоди и незгоди на Гранд кафето Дедо Мразовици

назад
535x300

Знаеме дека се ближат празниците кога ќе ја слушнеме пената „Ѕвончиња, ѕвончиња„ и кога ќе ги видиме симпатичните дедовци во црвено.

Омилените Гранд кафе Дедо Мразовци се тука и оваа година да не израдуваат, развеселат, насмеат и да го донесат духот на празниците.

Уживајте во новата реклама и не дозолете да ве спречат згодите и незгодите од секојдневијето да на своите најблиски оваа Нова Година им го дарите подарокот на кој најмногу ќе се израдуваат – себе си.

И мирисот и вкусот и среќни празници. Гранд кафе.