Grand Black'n'Easy

 •   Bne Kampanja1

  Модна недела Гранд Black'n'Easy

  Недела во мода и уживање со револуционарното кафе Гужвите на нашите штандови Гранд Black'n'Easy Fashion Week и позитивните коментари, како и одушевувањето на многуминате познати лица  од мали...

  Подетално
 •   Black N Easy Kampanja

  ГрандBlack'n'Easy – кафе на новата генерација

  Креативците од маркетиншката агенција Идеа Плус и статешкиот тим на Гранд кафето во предходниот период поминаа низ мошне соблазнив процес- осмислување на кампањата за новиот, револуционарен произво...

  Подетално
Кампањата cе учитува