Модна недела Гранд Black'n'Easy

назад
Bne Kampanja1

Недела во мода и уживање со револуционарното кафе

Гужвите на нашите штандови Гранд Black'n'Easy Fashion Week и позитивните коментари, како и одушевувањето на многуминате познати лица  од малите екрании и модни писти, јасно го потврдија успехот на трудот со месеци  - да го произведеме револуционарното кафе, новитетот на пазарот кое овозможува подеднакво уживање како во традиционалното турско кафе! Oргинално, креативно и иновативно, се клучните пофалбени зборови за нашиот нов бренд на едниот од најкреативните настани во Србија.

Нема видео фајлови за оваа кампања

Нема аудио фајлови за оваа кампања