Внимателно отворајте ги пакетчињата од 200гр. Grand Gold и Grand Aroma кафе означени со промотивна налепница „ОТВОРИ И КЕШ ОСВОЈ!“, затоа што ве очекуваат многубројни вредни награди!

На добитните пакетчиња од внатрешната страна на пакувањето, веднаш на почетокот, ќе видите натпис: ви честитаме и назив на наградата која сте ја освоиле како и награден код.

Задолжително сочувајте го добитното пакетче

затоа што со него ја преземате својата награда!

Добитникот кој нема да ја приложи добитната кесичка во моментот на подигање на наградата, нема да може да го оствари правото на подигнување на наградата.

Кога ќе го пронајдете добитното пакетче јавете се на бесплатниот број на call центарот на Гранд Кафе 0800 200 00 и договорете се за преземањето на наградите.

Работното време е од понеделник до сабота секоја недела од 08:00 до 20:00 часот (освен за време на празници).

*Прифаќам Атлантик Група да ме контактира за маркетиншки потреби.

НАЗАД НА ПОЧЕТОКОТ