Традиционално кафе

Grand Kafa Tradicionalna Kafa

Единствениот ритуал на уживање во традиционалното кафе е безвременски затоа што дава добар мирис и вкус во животот. Тајната на совршениот филџан Гранд кафе лежи во вниманието, стручноста и посветеноста со која се однесуваме кон секое зрно, во препознатливиот мирис и вкус и со довербата на потрошувачите.

Гранд кафето изгради препознатлив концепт на уживање во кафето: секогаш најдобар квалитет, богата лепеза на производи,...

повеќе

Инстант кафе

Grand Kafa Instant Kafa

Гранд кафето инстант не престанува да изненадува со нови совршени споеви на вкусови. Го задоволува истанчениот вкус на сите генерации во било која прилика, разведрувајќи го расположението и стварајќи право уживање за душата на сите.

Модерниот живот и неговото брзо темпо наметнуваат нови животни стилови, навики, потреби. Пронаоѓајки нови начини за во вашето секојдневие си овозмоѓите што повеќе уживање, Гранд кафето за вас има...

повеќе