Гранд Делукс

назад
Гранд Делукс е прво црно кафе со супериорен квалитет,софицистиран вкус и раскошен мирис.

Целиот процес на создавање на Гранд Делукс кафето е изразен преку посветеността на највисокиот квалитет – внимателно одбраните арабика зрна кои се обработуваат со врвна технологија која ги чува сите племенити карактеристики на оваа пририродно супериорна селекција, додека елегантното пакување истовремено ја чува нејзината беспрекорна свежина.

Затоа Гранд Делукс кафето наменето е за вистинските хедонисти кои го ценат вниманието подарено на секој детал како уживањето во црното кафе би претставувало совршенство.

Достапно во пакувања: