Grand kafa Gold

назад
Гранд кафето Голд е направено по едноставна рецептура од избрани, висококвалитетни врсти на кафиња кои се одликуваат со силен, полн вкус и богата пена. Од тие причини, кафето претставува прв и без сомнение вистински избор за сите љубители на врвното традиционално кафе.

Во времето кога е создадено, Гранд кафето Голд внесува вистинска мала револуција во квалитетот на домашниот пазар и до денес останува синоним за првокласно кафе кое во потполност го оправдува својот слоган – И мирис и вкус.

Достапно во пакувања: