Grand Black'n'Easy

назад

Grand kафето Black 'n' Easy  е револуционарна иновација во категорија на кафe; по сѐ е право турско кафе, а се приготвува брзо и лесно на најбрз начин! Иновативно и практично, ова кафе успеа да ги помири различените потреби за уживањето во право турско кафе и потребата да се приготвува брзо и лесно, а да во исто време го сочува препознатливиот квалитет, и мирисот и вкусот на Grand кафето.

Grand кафето Black'n'Easy го содржи мирисот, вкусот и квалитетот на традиционалното кафе, а во исто време го зема најдоброто од инстант кафето, а тоа е брзото приготвување адаптирано на времето и условите во кои живееме.


Достапно во пакувања: